Cupra Birkerød

Ny, topmoderne padelarena er åbnet i Brøndby

”Vi er utroligt glade for at være med til at kunne åbne CUPRA Arena her i baghaven af vores danske hovedkontor. I CUPRA udfordrer vi det etablerede, og vi har længe været dybt engagerede i padelsporten, der også de senere år har udviklet sig enormt. Det giver derfor også god mening for os, at CUPRA går ind som navnesponsor i denne top-arena, hvor vi kan være med til at samle spillere, fans og partnere i fantastiske omgivelser”.

Ordene kommer fra Christian Kynding, adm. direktør i CUPRA Danmark, i anledning af åbningen af padelcentret CUPRA Arena i Brøndby fredag den 18. november. Centret indeholder blandt andet en centrecourt, tilskuerpladser og højden i hallen lyder på hele 10 meter – højere end World Padel Tour stiller krav om, ved deres officielle turneringer.

Padelkæden PadelPadel står bag udviklingen af centret, mens det spanske bilmærke CUPRA er med som hovedsponsor.

”Vi har længe set frem til at kunne byde padelspillere ind i denne fantastiske arena. Vi er stolte over at have CUPRA med som navnesponsor, da de gennem flere år har spillet en stor rolle i udviklingen af sporten og er bredt anerkendt i padelverdenen som en stærk samarbejdspartner. Vi ser derfor CUPRAs engagement som et kvalitetsstempel af det setup, vi har skabt her ”, siger Brian Sørensen, stifter af PadelPadel.

En af verdens hurtigst voksende sportsgrene

CUPRA er i sportsverdenen tæt forbundet med netop padelsporten. Bilmærket er officiel Automotive Partner ved World Padel Tour og har i flere år sponseret både padelturneringer og flere lokale padelprojekter.

I Danmark begyndte sporten for alvor at vinde indpas for tre år siden, og i 2022 kom World Padel Tour for første gang til landet. Det sker også i 2023, når Danish Padel Open løber af stablen fra d. 17-23. maj – noget som Christian Kynding glæder sig til.

”Padel er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden og har også vundet enorm popularitet i Danmark de seneste år. Med sponsoratet til CUPRA Arena ønsker vi at styrke båndet til padelverdenen ved at facilitere turneringer og give unikke oplevelser til padelspillere, CUPRA-kunder og ansatte. Det får vi i al ydmyghed rig mulighed for at gøre her,” siger Christian Kynding.

Cirka 100.000 mennesker spiller padel i Danmark, mens 5.000 spiller turneringer og har en licens hos Dansk Padel Forbund.

Padelarenaen er placeret som en del af i sportsbyen i Brøndby på adressen Brøndby Stadion 3, 2605 Brøndby.

//CUPRA Danmark